Stages & afstuderen

Een stage of een afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij VDL te werken: de sfeer, de mensen, het werk en de uitgebreide mogelijkheden die VDL je biedt na je studie. 

 

Stages en afstudeeropdrachten

VDL Groep bestaat uit vele werkmaatschappijen: flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. Dit biedt jou veel mogelijkheden voor stage- en afstudeeropdrachten in uiteenlopende branches (o.a. semiconductor, automotive, medische, solar, food). 

 

Ieder jaar heeft VDL meer dan 100 stageplaatsen beschikbaar op ieder niveau: van MBO (BOL-opleiding) tot en met HBO en WO. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica, machinebouw, werktuigbouwkunde, autotechniek, automotive / motorvoertuigentechniek, technische / commerciële bedrijfskunde of industriële automatisering? Je bent van harte welkom! 

 

Interesse?

Heb je interesse in een stage of afstudeeropdracht bij één van de VDL-bedrijven? Kijk dan in het stageoverzicht. Zoek een opdracht die je leuk vindt en reageer door het bijbehorende online sollicitatieformulier in te vullen.

Zoek stage

 

 

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Plaats je CV, of meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.